Nuffnang ads

Isnin, 7 Januari 2013

BESDAY ABE LONG KE 5, 2012

Dah agak terlewat utk menceritakan besday abe long,xper lah la kan...hari besday abe long, kami kat melaka..hadiri majlis perkahwinan kawan my hubby..sambil2 tu memang dah rancang nak bermalam kat melaka n bersuka ria menceriakan anak2 kesayangan kami ni. pada hari khamis 20/12/2012, kami tiga beranak naik bas ke putrajaya. amik 2 seat.bas mahligai seat dia luas..memang selesa la utk kami tiga beranak ni. kami bermalam kat putrajaya 1 mlm seblm bertolak ke melaka.



 pagi sabtu terus bertolak ke melaka..majlis sanding start kul12..so pg tu kami makan dulu kat melaka.


 sambil2 tunggu kepok lekor, kami layan dulu kerenah anak2 ni. adik serah diri jer abe long cium dia.








 haaa ni ler pengantin baru tu...umur lelaki tu 22 tahun.muda lagi. pompuan lak xsilap saya 24 thn.


 ayah bawa hadiah utk pengantin baru.. majlis ni diadakan kat dewan kompleks penjara sungai ape ntah namanyer lupa tapi kat melaka la.




 time ni kitorang masih kenyang lagi, so kitorang tengok gelagat pengantin dulu.. abe long tolong snap pic ni..



balik jer dari majlis ni, kitorang pegi singgah n bermalam umah kakak ipar. pada pg esoknyer barulah bergerak ke wonderland ayer keroh melaka.(kisah wonderland ni aku citer next episod)



lepas bermandi manda kat wonderland tu, kami singgah kat mydin mall ayer keroh. kat situ ada macam2 jenis supermarket. sempena besday abe long, ayah belikan hadiah kasut angry bird tuk abe long..bukan main suka lagi abe long ni..ni permintaan abe long sendiri..dia nak kasut ni..

5 ulasan:

  1. wah dah 5 tahun dah anak bujang wani nih...kira byk thun jgk beza ngn abe ngah...tp abe ngah ngn .....cik ni dekat plok...x napok pun perut...hehe

    BalasPadam
  2. kalo ikutkan tahun baru 2013 ni, abe long dh 6 tahun nisa..4tahun beza 2 beradik tu..tu amik keputusan nk peknen lg..hehhehe..yang ni 2thn beza tp penat gk dekat2 ni.pasni in shaa allah jauh plak beza yg no.3 n no.4 kalo ada rezki...

    BalasPadam
  3. sungai udang la kak..kompleks pnjara tu kt ctu je ade..bez kn mydin..i love mydin melaka so much !

    BalasPadam
  4. kompleks pnjara sungai udang la kak..

    BalasPadam
  5. iyer kot..tu r mmg best mydin melaka tu..first time tgk mydin sebesar tu..biasa kecik2 jer...

    BalasPadam

komen anda amatlah dialu-alukan..